Podsumowanie XII Zlotu KTK
Moderator: Zarząd KTK
Misza, myśle że do 4 metrów dobił, miałem najlepszą perspektywe
E-MAIL - wodnypl@interia.pl
KOMÓRA - 793774721
User Klubowicz Przyjaciel User Klubowicz Kandydat User Kandydat Klubowicz
KOMÓRA - 793774721
Dołączam się do podziękowań za oddanie mi swojego legowiskaMielu pisze:rodzyneck, powiem szczerze, że faktycznie sprawiałeś wrażenie lekko zaskoczonego naszym wjazdem . Dzięki wszystkim za zlot, a w szczególności podziękowania dla Vadera i pelego za pomoc okazaną w momencie przyjazdu .
P.S Mielu Ty zamiast na forum siedzieć to przyjechałbyś do mnie,mam wolą chate
No dorwałem się do laptoka Dzięki za zlot, jak zwykle towarzystwo doborowe to i impreza nie licha Dzięki wszystkim, którzy zostali dłużej, myśleli spokojniej i trzeźwiej niż ja i pomogli nam ogarnąć landarę żeby pojechała Dla was naprawdę warto dymać te kilkaset kilometrów żeby się spotkać Naprawdę nie wiem jak się odwdzięczę. Jechaliśmy jak już Karolina pisała ponad 9 godzin, na szczęście mam mega wyrozumiałą i ogarniętą kobietę, która dzielnie zasuwała za nami Omegą i nie musieliśmy używać tylnych świateł A młody zaliczył najcięższy trening siłowy w życiu
- Fiat 125p 1974 - czeka na restaurację
- Kadett 5D sold
- Peugeot 806 2.0 HDi - wozidło
- Opel Meriva 1.7 CDTi 2012r
- Cadillac Fleetwood 350 cui i 572cm radochy
- Audi A6 C4 2.8 V6 1994r.
- Kadett 5D sold
- Peugeot 806 2.0 HDi - wozidło
- Opel Meriva 1.7 CDTi 2012r
- Cadillac Fleetwood 350 cui i 572cm radochy
- Audi A6 C4 2.8 V6 1994r.
Z mojej strony również wielkie podziękowania za godnie spędzony weekend ze "starą gwardią" jak i nowymi osobami, które się pojawiły na tegorocznym zlocie Atmosfera jaką wszyscy uczestnicy stworzyli była niepowtarzalna i taka nasza
Z tego miejsca również podziękowania za głosy oddane z głosowaniu na sedana- on się zdziwił chyba bardziej niż ja jak zobaczył puchary .
Do następnego wariaty
p.s. "Trzymaj piwo będę jechał"
Z tego miejsca również podziękowania za głosy oddane z głosowaniu na sedana- on się zdziwił chyba bardziej niż ja jak zobaczył puchary .
Do następnego wariaty
p.s. "Trzymaj piwo będę jechał"
zedrocs, 3 razy w roku wiosenny i jesienny zlot weszły już w kanon
CZyli panowie i panie widzimy sie na Jesiennym zlocie w SULEJOWIE
CZyli panowie i panie widzimy sie na Jesiennym zlocie w SULEJOWIE
KOMÓRA - 793774721
KOMÓRA - 793774721
Ja swoje podziękowania w pierwszej kolejności chcę i muszę przekazać szymiemu - dzięki wielkie za pomoc przy swapie w Le Mansie bo bez tego w życiu bym na zlot nie przyjechał bo najzwyczajniej brakłoby mi czasu zrobić wszystko samemu. Masz u mnie dług wdzięczności
Dla cursora za rozpykanie wiązki i telefoniczne "odpalenie" Le Mansa - jesteś mistrz.
Dla Bartasa za telefoniczne wspieranie gdy brakowało mi nadziei na skończenie.
Dla Dyzia dzięki Tobie Le Mans jest tu gdzie jest .
Dla wszystkich obecnych na zlocie za super zabawę
Nie mogę zapomnieć o Karuzelu, dzięki za wszystkie graty niezbędne by strucel się poskładał...
No i podziękowania dla Le Mansa za to, że był bezawaryjny i bezobsługowy przez cały zlot, a wyjazd na zlot był jego pierwszym wyjazdem poza działkę a odpalony został w czwartkową noc około 23:00 a poskładany do jazdy około 16:00 w piątek..
Wystarczy tych smętów..
Dziękówka jeszcze raz .
Dla cursora za rozpykanie wiązki i telefoniczne "odpalenie" Le Mansa - jesteś mistrz.
Dla Bartasa za telefoniczne wspieranie gdy brakowało mi nadziei na skończenie.
Dla Dyzia dzięki Tobie Le Mans jest tu gdzie jest .
Dla wszystkich obecnych na zlocie za super zabawę
Nie mogę zapomnieć o Karuzelu, dzięki za wszystkie graty niezbędne by strucel się poskładał...
No i podziękowania dla Le Mansa za to, że był bezawaryjny i bezobsługowy przez cały zlot, a wyjazd na zlot był jego pierwszym wyjazdem poza działkę a odpalony został w czwartkową noc około 23:00 a poskładany do jazdy około 16:00 w piątek..
Wystarczy tych smętów..
Dziękówka jeszcze raz .
KTK #111
G-Style Kadett - End of Story 2013
Amerykański "Kadett" w klubie - Pontiac LeMans GSE 1989
"IM WOLNIEJ JEDZIESZ TYM DŁUŻEJ CIĘ WIDZĄ"
G-Style Kadett - End of Story 2013
Amerykański "Kadett" w klubie - Pontiac LeMans GSE 1989
"IM WOLNIEJ JEDZIESZ TYM DŁUŻEJ CIĘ WIDZĄ"
Wiecie co było najgorsze w zlocie? Komary i to że trwał stanowczo za krótko Chciałbym podziękować wam WSZYSTKIM za wspaniały weekend, za nie lada przygodę, ZA AFTER U SZYMIEGO
za wyrozumiałość, bo WY jako całość jako pierwsi wyciągnęliście do mnie ręke Mam nadzieje że spotkamy się niebawem i wiece "co złego to nie ja" 3 hasła którego utkwiły mi w pamięci : Rodzyneckowe "o nie! jesteśmy zgubieni" i kolejne jego hasło z serii naśladowanie odgłosów - "Sztombrrr" , jak i "Ciulu gupi" Vadera i Pelego
za wyrozumiałość, bo WY jako całość jako pierwsi wyciągnęliście do mnie ręke Mam nadzieje że spotkamy się niebawem i wiece "co złego to nie ja" 3 hasła którego utkwiły mi w pamięci : Rodzyneckowe "o nie! jesteśmy zgubieni" i kolejne jego hasło z serii naśladowanie odgłosów - "Sztombrrr" , jak i "Ciulu gupi" Vadera i Pelego
Ja też jeszcze raz tak od siebie dziękuje
Zarządowi za organizację mega imprezy
osobno rodzyneckowi za cierpliwość i wyrozumiałość, oraz pomoc przy ogarnianiu gadżetów szykuj Hondę na 2015
WSZYSTKIM za bardzo miłe przyjęcie mojej osoby jak i za epicki klimat i zajebistą zabawę oraz miłe słowa odnośnie gadżetów
WSZYSTKIM którzy pomogli ogarnąć te szajboosa 572 cm radochy
szajboos, nie podlizuj się
mam nadzieję do jak najszybszego zobaczenia
Zarządowi za organizację mega imprezy
osobno rodzyneckowi za cierpliwość i wyrozumiałość, oraz pomoc przy ogarnianiu gadżetów szykuj Hondę na 2015
WSZYSTKIM za bardzo miłe przyjęcie mojej osoby jak i za epicki klimat i zajebistą zabawę oraz miłe słowa odnośnie gadżetów
WSZYSTKIM którzy pomogli ogarnąć te szajboosa 572 cm radochy
szajboos, nie podlizuj się
mam nadzieję do jak najszybszego zobaczenia
Titut, ja jeszcze mu ładnie mrugnołem ( i tobie z też ) że sie żegnamy patrze a on w prawo no to pięknie
trebor, świnia;p
trebor, świnia;p
KOMÓRA - 793774721
KOMÓRA - 793774721